De ce sa alegem tratamentul cu keratina


Tratamentele cu keratina, la fel ca alte tratamente cu proteine ​​pentru par, ajuta la reparare, inlocuind proteinele care s-au pierdut din cauza tratamentelor chimice, a temperaturii ridicate si a altor conditii daunatoare la care ati expus parul. Reparati zonele deteriorate, adaugand stralucire fara a tunde parul, astfel incat podoaba capilara sa devina mai frumoasa si mai usor de gestionat.

Tratamentele cu keratina fac minuni parului, oferind o gama larga de beneficii, cum ar fi hidratarea firelor care le ajuta sa le faca moi, netede si sa ofere volum. Puteti maximiza beneficiile unui tratament cu keratinafolosind un sampon cu keratina in spalarea zilnica a parului.

Tratamentul cu keratina acasa

Daca nu puteti ajunge la salon, puteti include un tratament cu keratina la domiciliu in rutina de ingrijire a parului. Dar, desigur, este nevoie sa respectati instructiunile si sa aplicati tratamentul corect, astfel incat sa puteti profita la maximum de beneficiile sale.

Impotriva incretirii

Daca aveti de gand sa aplicati un tratament cu keratina, asigurati-va ca il intretineti cu o masca de keratina, care contine complex proteic si care patrunde in parpana la 10 straturi adancime. De asemenea, o astfel de masca de tratament ofera parului beneficii si va faceparul moale, stralucitor si neted.

Cum se utilizeaza tratamentul cu keratina acasa

Acum, iata un ghid pas cu pas pentru a va ajuta safaceti un tratament de par cu keratina acasa, astfel incat sa puteti oferi parului dumneavoastra o transformaremajora.

1. Samponeaza-ti parul.

Masati usor scalpul cu varfurile degetelor (si nu cu unghiile!). Spalati parul cu un sampon de calitate cu keratina pentru multiplele beneficii ale ingredientelor. Daca aveti parul drept si extrem de cret, spalati-va de doua ori.

Sfat: NU folositi un balsam. De asemenea, asigurati-vaca parul este bine clatit.

Un sampon cu keratina iti ofera parului tau beneficii de salon intr-o singura spalare. In afara de a-ti face parul moale, neted si stralucitor, acest sampon iti descurcaparul, imblanzeste firele rebele, ofera protectie impotriva caldurii, anti-umiditate si lasa un parfum de lunga durata.

2. Maseaza tratamentul pe parul tau

Aplicati tratamentul cu keratina pe parul dumneavoastra urmarind fiecare sectiune la rand.

Stergeti usor parul cu un prosop, dar nu complet, astfel incat parul sa poata absorbi cu usurinta produsul. Aplicati tot capul cu keratina, incepand de la varfuri pana la un centimentru de scalp, si masati-va usor parul cu tratamentul.

3. Lasa tratamentul pe parul tau timp de 30 de minute

Pieptanarea parului ajuta la distribuirea uniforma a tratamentului cu keratina.

Cu produsul inca pe par, pieptanati usor cu un pieptene cu dinti largi, apoi lasati tratamentul sa stea pe par timp de 30 de minute.

4. Clateste-ti parul

Clatiti bine parul dupa ce tratamentul cu keratina a fost absorbit de par.

Clatiti bine pentru a va asigura ca nu mai exista surplus de produs pe par, deoarece acest lucru poate provoca matreata.

5. Uscati-va parul

Periati usor parul in timp ce il uscati. Odata complet uscat, separati parul in sectiuni mici si incalziti cu feonul pentru ca tratamentul sa-si faca mai bine efectul. Avati grija sa dati caldura uniform pe toata lungimea parului.

6. Asteptati si observati

Lasati parul uscat cel putin 48 de ore, acest lucru oferatratamentului cu keratina mai mult timp pentru a se infiltra in par si pentru a-si desfasura magia. Asigurati-va ca nu va puneti parul in spatele urechilor sau nu-l legati, tine-l liber si drept.

7. Se spala cu sampon si balsam

Dupa 48 de ore, va puteti spala parul. Folositi sampon si balsam, apoi uscati-va parul.