Despre noi

Suntem mandrii ca va putem oferi produse inovative de la CocoChoco Professional care va vor ajuta sa va faceti un tratament Brazilian cu Keratina  foarte rapid si foarte usor.

Cosmeticele noastre sunt produse de inalta calitate, foarte eficiente, create cu cea mai noua tehnologie de cosmetice si contin ingrediente bogate si naturale. Va oferim produse de inalta calitate la preturi bune si rezonabile.

Va facem cunoscuta cea mai buna oferta de produse cu keratina de pe piata. 

 

Despre Cocochoco
COCOCHOCO ESTE NR. 1 LIDER ÎN TRATAMENTUL DE ÎNDREPTARE A KERATINEI BRAZILIANE ÎN LUME

Aflați mai multe despre noi și gama noastră uimitoare de produse:

Diferența dintre tratamente?
Avem diverse produse, iar saloanele noastre certificate oferă diverse astfel de tratamente, cele trei principale fiind ORIGINAL, PUR și GOLD.

keratinoriginalkeratinpure


VEZI DIFERENTE


Asta nu e tot!
Despre Cocochoco
Îndreptarea părului Cocochoco Keratin este un proces avansat care oferă părului tău un aspect sănătos, strălucitor și mătăsos.
Cocochoco are cea mai avansată formulă cu cea mai mare cantitate de keratină pură în produs - de aceea este cel mai eficient tratament disponibil.


Cum functioneazã?
Procesul de aplicare durează oriunde între 2 și 4 ore , în funcție de lungimea și grosimea părului. Când aplicarea este terminată, este sigilată cu o placa de par,de preferat ceramica la 220C sau 230C. După ce tratamentul cu keratină este finalizat, rezultatele
sunt vizibile imediat. Părul arată strălucitor și sănătos. Tratamentul este potrivit pentru părul natural și tratat chimic (colorat, suvitat, permanent si alb).


Cocochoco are cea mai avansată formulă cu cea mai mare cantitate de cheratină pură din produs, de aceea este cel mai eficient tratament disponibil.

Este un tratament hrănitor, care nu dăunează părului. Tratamentul este sigur și delicat, deoarece nu conține formaldehidă sau amoniac. Produsele cu cheratină Cocochoco conțin doar ingrediente naturale și organice.

Keratina Cocochoco Professional este tratamentul activat termic, nu mai este nevoie să folosiți ulterior  placa pentru îndreptarea părului. Părul va reveni perfect drept după fiecare spălare. Fără frizz, fără bucle, rezistente la căldură și umiditate. De asemenea, protejează părul de poluări, clor și radiații UV.


În comparație cu alte tratamente cu keratină:
CocoChoco oferă ingrediente la cel mai înalt standard
CocoChoco oferă cel mai bun preț de pe piață
CocoChoco nu conține formaldehidă, sulfați sau parabeni
CocoChoco este vegan prietenos și fără daune
CocoChoco conține doar ingrediente organice naturale din plante
CocoChoco este o terapie care revitalizează structura părului, dar nu o modifică
CocoChoco este un proces simplu, ușor, realizat în 2-4 ore
CocoChoco este extrem de rentabil
CocoChoco este un profit pur pentru salonul tău


Cum se aplică tratamentele Cocochoco?
Pentru a afla cum se aplică Cocochoco original, Pure și Gold, faceți clic pe sageata-->

Intrebări frecvente
Faceți clic pe sageata  pentru a accesa pagina Întrebări frecvente --->